Wednesday 16/06/2021
Αστυνομικός απειλούσε την γυναίκα του με μαχαίρι
Βία στην οικογένεια, ξύλο και απειλές
Εφιαλτικές στιγμές έζησε 43χρονη στα χέρια του 45χρονου συζύγου της, όταν ο τελευταίος φέρεται να άρπαξε κουζινομάχαιρο, να το έβαλε στον λαιμό της απειλώντας να την σκοτώσει.
Υπό την απειλή μαχαιριού φέρεται να την κτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, με την 43χρονη να καταφέρνει τελικά να ξεφύγει και να τρέχει για βοήθεια στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη.
Ο ύποπτος ο οποίος είναι αστυνομικός και τελεί εδώ και αρκετό καιρό σε διαθεσιμότητα για πειθαρχική υπόθεση, οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του για τρεις μέρες. Αντιμετωπίζει τα αδικήματα της επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη, άσκησης ψυχολογικής βίας και απειλής.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης στην Αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν η ίδια επέστρεψε από την εργασία της. Ο 45χρονος αφού της άνοιξε την πόρτα, την άρπαξε από τους ώμους και άρχισε να την κτυπά. Ακολούθως την έριξε στον καναπέ, πήρε μαχαίρι της κουζίνας, το έβαλε στον λαιμό της και απειλούσε να την σκοτώσει.
Σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη, στη συνέχεια αφού την κτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο υπό την απειλή μαχαιριού, η 43χρονη ζαλίστηκε. Μετά από την πάροδο λίγων λεπτών, η παραπονούμενη κατάφερε να ξεφύγει από το μένος τους 45χρονου συζύγου της και μετέβη τρέχοντας στον Αστυνομικό Σταθμοί Αγίου Ιωάννη όπου ζήτησε βοήθεια.
Ο 45χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση. Εκεί άρχισε να προκαλεί ανησυχία, να είναι αντιδραστικός και συνελήφθη εκ νέου για το αδίκημα της ανησυχίας.
Από την οικία του 45χρονου αστυνομικού παραλήφθηκαν και τα πυροβόλα όπλα που έχει στην κατοχή του.
Πηγή:Φilenews