Thursday 23/09/2021
Γιατροί αρνήθηκαν να κλείσουν το τραύμα οροθετικής ασθενούς
Σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό το περιστατικό
Απίστευτη ταλαιπωρία βίωσε οροθετική γυναικά (φορέας HIV) την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Πρόεδρος του ΚΥΦΑ (Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS) Στέλλα Μιχαηλίδου στο «τρίτο» του ΡΙΚ, η οροθετική γυναίκα τραυματίστηκε καθώς ήταν στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συρραφές σε μεγάλο θλαστικό τραύμα.
Η γυναικά μεταβεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό για περίθαλψη, ωστόσο εκεί οι ιατροί αρνήθηκαν να την περιθάλψουν με την «δικαιολογία» ότι είναι οροθετική.
Όπως ανέφερε κ. Μιχαηλίδου η ασθενής είχε μεγάλο τραύμα και έπρεπε να γίνει συρραφή ωστόσο ο γιατρός θα ερχόταν μετά από 4 ώρες με αποτέλεσμα η γυναίκα να καλέσει δικό της γιατρό.
Παράλληλα, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και σε άλλο περαστικό που διαδραματίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο με άλλη οροθετική γυναίκα που έχριζε εγχείρησης και γιατροί δεν δέχονταν να την χειρουργήσουν στέλνοντας την ο ένας στον άλλο όπως είπε η πρόεδρος του ΚΥΦΑ.
Πηγή:offsite