Ο Ντίνος Καρύδης «έφυγε»

Ο Ντίνος Καρύδης «έφυγε»

Η απεριόριστη αγάπη του στην Σμαράγδα

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Ντίνου Καρύδη - Οι τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη.

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Ντίνος Καρύδης.

Ο κορυφαίος ηθοποιός άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Τζούλια Αργυροπούλου και την κόρη τους, Σμαράγδα Καρύδη οι οποίες θρηνούν για την απώλειά του.

Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου παντρεύτηκαν το 1969 ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε η κόρη τους η οποία ακολούθησε τον ίδιο καλλιτεχνικό δρόμο, μετρώντας σήμερα δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες μέσα από τους ρόλους της.

 

ntinos_karidis_official_1677009432_3043298155139205652_1646879780

 

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στο διαδίκτυο ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποχαιρετά τον γνωστό ηθοποιό, ενώ ενημερώνει για την κηδεία του Ντίνου Καρύδη η οποία θα γίνει αύριο, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. 

«Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1:30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου… Καλό ταξίδι λατρευτέ μας Ντινάκο», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας για το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη.

Μέσα από τα social media και τις συνεντεύξεις της, η Σμαράγδα Καρύδη αναφερόταν με τα πιο όμορφα λόγια στην οικογένειά της και φυσικά στον πατέρα της δίπλα στον οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του.

«Οπως έχει και στο σπίτι δεκάδες φωτογραφίες, όπως έχει και στα καμαρίνια των θεάτρων που παίζει. Μπαίνω σε άλλα θέατρα και βλέπω τη φάτσα μου», δήλωνε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη για τον πατέρα της. 

Το 2018 η γνωστή ηθοποιός σε δήλωσή της στην εφημερίδα #RealNews απαντούσε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της μετά το εγκεφαλικό που υπέστη: «Ευτυχώς, τώρα είναι σε ανάρρωση στο σπίτι μετά το έμφραγμα που έπαθε. Είχε καλούς γιατρούς και τον πρόλαβαν με το μπαλονάκι που έβαλαν, αλλά δυστυχώς μετά ταλαιπωρήθηκε με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που μας κράτησαν αρκετά μέσα», δήλωνε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πηγή: celebrity.reporter.com.cy