Sunday 18/07/2021
Πλήθος κόσμου διαμαρτύρεται έξω από το Προεδρικό
ζητούν άμεση κατάργηση του SafePass το οποίο χαρακτηρίζουν ως αντισυνταγματικό
Πλήθος πολιτών έχει συγκεντρωθεί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου πραγματοποιείται εκδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ της ελευθερίας και των βασικών ανθρωπίνων και ατομικών δικαιωμάτων αλλά και κατά της διαφθοράς.
Μεταξύ άλλων ζητούν άμεση κατάργηση του SafePass το οποίο χαρακτηρίζουν ως αντισυνταγματικό και διαβεβαιώσεις ότι τα rapid test δε θα χρεώνονται για τους εργαζόμενους.
Όπως φαίνεται και στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι από τους συμμετέχοντες φαίνεται να τηρούν κάποια από τα ατομικά υγειονομικά μέτρα προστασίας.
Ο δρόμος έξω από το Προεδρικό έχει αποκοπεί.
Σε κάποια στιγμή μερίδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει εντός του Προεδρικού ωστόσο ανακόπηκαν, ενώ ζήτησαν και την παραίτηση του Προέδρου.
Πάντως, επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομία, ενώ όπως πληροφορούμαστε εξαιτίας του μεγάλου όγκου των διαδηλωτών, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που βρίσκονται επί τόπου, υπό το φόβο να ξεσπάσουν επεισόδια.
Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ το βίντεο
Πηγη:Cyprus Times/Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ