Wednesday 15/09/2021
Πλήρωμα ασθενοφόρου δέχθηκε επίθεση κατά τη μεταφορά ασθενή
δέχθηκε επίθεση στην καμπίνα του ασθενοφόρου
Άγρια επίθεση και κακοποίηση δέχθηκε χθες βράδυ πλήρωμα ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια μεταφοράς ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Όπως πληροφορείται το philenews, το περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ όταν η Υπηρεσία Ασθενοφόρων έλαβε κλήση για αντιμετώπιση επείγον περιστατικού. Το πλήρωμα αφού έφτασε στο μέρος, παρέλαβε γυναίκα ασθενή η οποία βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και υπό την επήρεια ουσιών.
Κατά τη διακομιδή στο Νοσοκομείο και ενώ το πλήρωμα παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ήταν στη διαδικασία διάσωσής της, δέχθηκε επίθεση στην καμπίνα του ασθενοφόρου.
Συγκεκριμένα, νοσηλευτής πλήρωμα ασθενοφόρου δέχθηκε άγρια επίθεση, δαγκωματιές στα χέρια και ξυλοδαρμό από την εν λόγω γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και σε έξαλλη κατάσταση.
Το ασθενοφόρο αφίχθη στο Γενικό Νοσοκομείο όπου παρέδωσε την ασθενή στο Τμήμα Eπειγόντων Περιστατικών ενώ τις Πρώτες Βοήθειες δέχθηκε και ο νοσηλευτής.
«Είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα» λέει η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου. Τα μέλη μας έχουν και αυτοί οικογένεια και παιδιά που του περιμένουν στο σπίτι. Καθημερινά παλεύουν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, δεν τους αξίζει να τους κακοποιούν στις προσπάθειές τους να προσφέρουν ζωή».
Πηγή:Φilenews